uitzonderlijke private huyzen van belgië gooien de deuren open VOOR ERFGOEDLIEFHEBBERS

VESTA is een netwerk van uitzonderlijke privéhuizen, parels van het Belgische erfgoed, die door hun eigenaars minstens gedeeltelijk voor het publiek worden opengesteld. Ze zijn stuk voor stuk gepassioneerd door de geschiedenis van hun huis, willen het bewaren voor de komende generaties en het delen met geïnteresseerde bezoekers. Door deze plaatsen te bezoeken, trakteren de bezoekers zichzelf op een moment van pure verwondering en tegelijk steunen ze de eigenaars moreel en financieel.

De naam van het gloednieuwe netwerk verwijst naar Vesta, de Romeinse godin van het huis, de haard en de familie, gesymboliseerd door het heilige vuur dat in haar huis brandde.

Hieronder vindt u h de links naar hun website, openingsuren en/of activiteitenprogramma. Kwaliteitsvolle, persoonlijke en buitengewone bezoeken die op elk moment gemakkelijk georganiseerd kunnen worden.

  Wij raden u aan de websites van deze huizen te raadplegen voor uw verplaatsing.

 

West Vlaanderen

Adornesdomein

Hof Bladelin

Huis “De Visitatie”

Kasteel van Loppem

Oost Vlaanderen

kasteel van Laarne

Huis Beaucarne

Kasteel Ooidonk

Namen

De Tuinen van Annevoie

Kasteel van Corroy

Freÿr

Henegouwen

Kasteel van Attre

Kasteel van Louvignies

Waals Brabant

Kasteel van Rixensart

Bezoeken

Envie de voir votre demeure d’exception rejoindre cette page ? Rien de plus simple ; devenez membre de l’Association Royale des Demeures Historiques et Jardins dès aujourd’hui !