uitzonderlijke privehuizen In belgië gooien de deuren open VOOR ERFGOEDLIEFHEBBERS

Ontdek uitzonderlijke privéhuizen in België

VESTA is een netwerk van uitzonderlijke privéhuizen, juweeltjes van het Belgische erfgoed, die (gedeeltelijk) open zijn voor bezoek. De eigenaars koesteren een grote passie voor erfgoed, willen het doorgeven aan volgende generaties en delen hun enthousiasme graag met een geïnteresseerd publiek. Door deze plaatsen te bezoeken, trakteert u uzelf niet alleen op een moment van pure verwondering, maar steunt u ook de eigenaars, zowel moreel als financieel.

De naam van dit gloednieuwe netwerk verwijst naar Vesta, de Romeinse godin van huis, haard en familie, gesymboliseerd door het heilige vuur dat in haar huis brandde.

Hieronder vindt u voor elk huis een link naar de website, waar u meer info over de bezoekmogelijkheden zal aantreffen. Wij raden u aan om u vooraf via de website steeds goed te informeren over de openingsuren.

 

West Vlaanderen

Adornesdomein

Hof Bladelin

Kasteel van Loppem

Oost Vlaanderen

kasteel van Laarne

Huis Beaucarne

Kasteel Ooidonk

Limburg

Huis Nagels

Namen

De Tuinen van Annevoie

Kasteel van Corroy

Kasteel van Freÿr

Henegouwen

Kasteel van Attre

Kasteel van Louvignies

Waals Brabant

Kasteel van Rixensart

Vue aérienne du Hof Bladelin
Vue de la façade de la maison Nagels
Vue aérienne des Jardins d'eau d'Annevoie
Bezoeken

Uw uitzonderlijk huis kan ook op dit pagina verschijnen! Neem contact met ons op voor meer inlichtingen en… Word nu lid van de koninklijke Vereniging der Historische Woonsteden en Tuinen!